Nieuwsberichten

bindkracht

Onze vriend Krist gaat vrijdag een tochtje van 400 KM rijden ter ondersteuning van VZW Bindkracht.
We kunnen hem steunen via
https://app.movinglives.eu/nl/deelnemer/2498
Zeer warm aanbevolen !

Geplaatst op: 09-09-2020


UPDATE COVID-19 VIRUS - VERDERE HEROPSTART

Sinds voorbije maandag zijn opnieuw enkele van de maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus te beperken, versoepeld. Dat betekent dat we een volgende stap kunnen zetten in de heropstart van de werking van onze club, zij het nog steeds onder bepaalde voorwaarden. De belangrijkste aanpassing is dat we vanaf komende zondag 14 juni na afloop van de zondagsrit opnieuw een pintje of een koffietje mogen nuttigen in ons lokaal café Dievenput. Daarnaast heeft het bestuur beslist dat we de volgwagens opnieuw laten rijden, dat we het kampioenschap terug opstarten (al is het dit jaar enkel voor de eer en is er, zoals eerder gemeld, geen terugbetaling van kledij verbonden aan het klassement), en dat we ’s morgens bij inschrijving ook terug 5 euro inleg betalen.Geplaatst op: 12-06-2020


UPDATE COVID-19 VIRUS - GEDEELTELIJKE HEROPSTART

Sinds maandag is het terug toegelaten om ritten te organiseren in clubverband, voor groepen van maximaal 20 personen, en onder begeleiding van een verantwoordelijke wegkapitein. Hierbij moeten tevens de gekende regels van social distancing (1,5 meter afstand houden) en van hygiëne gerespecteerd blijven. Daarom heeft het bestuur beslist dat we vanaf zondag 24 mei terug ritten zullen organiseren, zij het onder strikte voorwaarden.

Geplaatst op: 20-05-2020


UPDATE COVID-19 VIRUS

Beste leden, 

We hebben ook de berichten in de media gehoord en gelezen over een eventuele herosptart van de activiteiten van wieler(toeristen)clubs vanaf 18 mei. Er is echter nog geen volledige duidelijkheid hieromtrent, ook niet over de praktische organisatie van een dergelijke heropstart. We wachten dus nog even het minsiterieel besluit hieromtrent af. Op zondag 17 mei mag er sowieso nog niet in groep gefietst worden, dus onze ritten blijven minsten tot dan geschrapt.

We houden jullie verder op de hoogte!

Het bestuur.


Geplaatst op: 16-05-2020


TIJDELIJKE SCHRAPPING ALLE RITTEN - COVID-19 VIRUS

De Nationale Veiligheidsraad heeft alle recreatieve en dus ook sportieve activiteiten vanaf 14 maart 2020  geannuleerd, en vanaf die datum worden ook onder meer de cafés gesloten. Intussen hebben ook de sportdienst van de gemeente Erpe-Mere en de federatie FROS ons bevestigd dat wij alle activiteiten vvoorlopig dienen te annuleren. Enkel individueel sporten wordt nog toegestaan.

Concreet betekent dit dus dat sowieso alle geplande ritten in de komende weekends worden geschrapt. Het kampioenschap zal dit jaar dus minder ritten tellen dan anders. Het bestuur zal later bekijken of de terugbetalingsregeling voor de kledij hierdoor dient aangepast te worden.

Van zodra meer informatie beschikbaar is over de heropstart, zullen we deze communiceren.

Hou het in tussentijd veilig en gezond!

Het bestuur. Geplaatst op: 13-03-2020


Start seizoen 2020

Op zondag 1 maart geven we de aftrap voor het nieuwe wielerseizoen. De A's trekken met Luc richting Paulatem, en de B's krijgen de klassieke openingsrit richting Dendermonde-Buggenhout voor de wielen geschoven.  Voor de C's blijft het een verrassing... ;-). We verwachten jullie in groten getale om 9u00 (of een beetje vroeger) aan ons lokaal Café Dievenput! Ook de overige zondagen van de maand maart vertrekken we om 9u00 aan den Dievenput! 

Geplaatst op: 27-02-2020


NIEUWE KLEDIJ

Het basispakket dat we voorzien hebben (en dat dus ook dient aangeschaft te worden door iedereen die komend seizoen lid wil blijven en wil blijven meefietsen), bestaat uit:
• zomertrui met korte mouwen;
• wintertrui met lange mouwen;
• korte broek met bretellen en zeem;
• lange broek met bretellen en zeem (kan desgewenst vervangen worden door kniebroek of MTB-broek);
• windbreker;
• helm;
en dit allemaal in de nieuwe kleuren.
De totaalprijs voor dit basispakket bedraagt 325 euro. Wie graag een kniebroek heeft in plaats van een lange broek, betaalt 5 euro minder. Voor een MTB-broek in plaats van de lange broek, dient 15 euro opgelegd te worden. 


Geplaatst op: 22-12-2018